Zoekresultaat:    De Duinen   (in veld: Rubriek)     

De beeldbank van het Strandvondstenmuseum bestaat uit ruim 1.000 advertenties en foto's van (nieuws)berichten over gebeurtenissen die plaatsvonden aan onze Castricumse kust. De berichten gaan terug tot het jaar 1700 en zijn voor het merendeel verkregen door onderzoek van Wim Degeling. U kunt zoeken in de strandvondstenbank op (delen) van woorden in de titel of de beschrijving, of (als u dat weet) op het recordnummer. U kunt ook materiaal selecteren door te klikken op een van de rubrieken onderaan deze pagina.

Hebt u een bijdrage voor onze informatiebank? Stuur een mailtje naar beeldbank@oud-castricum.nl.

Aantal gevonden publicaties : 1   (uit: 879)


Uitgebreid zoeken

Klik op publicatie voor vergroting en meer informatie

1. Database nr.: 00164  
De Provinciale duinen onder de Egmonden
De Duinen           (26 April 1935)   
Zal voortaan als een geheel beschouwd worden met dat te Bakkum omdat de gebieden thans volkomen bij elkaar komen. In verband daarmede zullen voortaan de provinciale duinen onder de Egmonden, tot nu toe alleen toegankelijk voor badgasten voor iedereen opengesteld. Er zullen toegangskaarten verkrijgbaar worden gesteld tegen een matige vergoeding, die per jaar gesteld is op f 1.50 per persoon.
Deze kaarten zijn dan geldig voor het gehele provinciale landgoed Bakkum en Egmond. De kaarten zullen verkrijgbaar zijn bij den rentmeester van het provinciale landgoed, aan diens kantoor Fochterloo, gelegen aan het begin van de Zeeweg te Bakkum en tevens aan het bureau van de Vereniging voor Vreemdelingen-verkeer te Egmond aan Zee.

 

Laatste wijziging binnen getoonde publicaties: 4 juli 2018