Zoekresultaat:    Jachtzeisoen   (in veld: Rubriek)     

De beeldbank van het Strandvondstenmuseum bestaat uit ruim 1.000 advertenties en foto's van (nieuws)berichten over gebeurtenissen die plaatsvonden aan onze Castricumse kust. De berichten gaan terug tot het jaar 1700 en zijn voor het merendeel verkregen door onderzoek van Wim Degeling. U kunt zoeken in de strandvondstenbank op (delen) van woorden in de titel of de beschrijving, of (als u dat weet) op het recordnummer. U kunt ook materiaal selecteren door te klikken op een van de rubrieken onderaan deze pagina.

Hebt u een bijdrage voor onze informatiebank? Stuur een mailtje naar beeldbank@oud-castricum.nl.

Aantal gevonden publicaties : 1   (uit: 879)


Uitgebreid zoeken

Klik op publicatie voor vergroting en meer informatie

1. Database nr.: 00265  
JAGT TE HUUR
Jachtzeisoen           (19 Juli 1863)   
Voor het aanstaande Jachtseizoen wordt te huur aangeboden: De WILDRIJKE JAGT,in de gemeente Castricum en Bakkum, over ene uitgestrektheid uitmuntende, meest langs de Duinkant gelegen bossen, en Wei en Bouwlanden van p. m, 800 a 1000 Bunders, het kooirecht daar buiten gerekend.
De gegadigden worden verzocht zich voor of uiterlijk met Juli franco aan het plaatselijke bestuur aan te melden, met de opgave der prijs die zij er voor willen geven, zullende dezelve aan den hoogsten Inschrijver worden gegund.

 

Laatste wijziging binnen getoonde publicaties: 9 juli 2018