Zoekresultaat:    Kamperen   (in veld: Rubriek)     

De beeldbank van het Strandvondstenmuseum bestaat uit ruim 1.000 advertenties en foto's van (nieuws)berichten over gebeurtenissen die plaatsvonden aan onze Castricumse kust. De berichten gaan terug tot het jaar 1700 en zijn voor het merendeel verkregen door onderzoek van Wim Degeling. U kunt zoeken in de strandvondstenbank op (delen) van woorden in de titel of de beschrijving, of (als u dat weet) op het recordnummer. U kunt ook materiaal selecteren door te klikken op een van de rubrieken onderaan deze pagina.

Hebt u een bijdrage voor onze informatiebank? Stuur een mailtje naar beeldbank@oud-castricum.nl.

Aantal gevonden publicaties : 3   (uit: 879)


Uitgebreid zoeken

Klik op publicatie voor vergroting en meer informatie

1. Database nr.: 00422  
Nachtkamperen in Castricum voortaan verboden
Kamperen           (3 Februari 1939.)   
De Gemeenteraad heeft thans op voorstel van de heer Spaansen ( R. K.) weer besloten het nachtkamperen aan het strand verbieden.Dit verbod, dat steeds weer wordt uitgelokt door de katholieke raadsmeerderheid uit zedelijksheidoverwegeningen, was het vorig jaar opgeheven, doordat het toen in de raad werd afgestemd. In a.s. zomerseizoen zal men echter 's avond s de tenten aan het strand weer moeten opbreken.
 

2. Database nr.: 00544  
Voor het kamperen op het strand
Kamperen           (11 Juli 1925)   
Voor het kamperen moet men zich schriftelijk te wenden tot B. en W.; in de duinen tot den heer Rentmeester van het Provinciaal landgoed, Huize ,,Fochteloo'', Bakkum, Gem. Castricum . Vanuit de tent mag niet worden gebaad en men mag zich niet geheel of gedeeltelijk ontkleed voor de tent ophouden.
 

3. Database nr.: 00679  
Voor het kamperen op het strand zich
Kamperen           (16 Juni 1926)   
Zich schriftelijk te wenden tot B en W. ; in de duinen tot den Heer Rentmeester van het
in de duinen tot den heer Rentmeester van het Provinciaal Huize ,,Fochteloo'', Bakkum, gemeente Castricum. Vanuit de tent mag niet worden gebaad en men mag zich niet geheel of gedeeltelijk ontkleed voor de tent ophouden.

 

 

Uitgebreid zoeken

Laatste wijziging binnen getoonde publicaties: 28 april 2020