Zoekresultaat:    Zweefvliegen   (in veld: Rubriek)     

De beeldbank van het Strandvondstenmuseum bestaat uit ruim 1.000 advertenties en foto's van (nieuws)berichten over gebeurtenissen die plaatsvonden aan onze Castricumse kust. De berichten gaan terug tot het jaar 1700 en zijn voor het merendeel verkregen door onderzoek van Wim Degeling. U kunt zoeken in de strandvondstenbank op (delen) van woorden in de titel of de beschrijving, of (als u dat weet) op het recordnummer. U kunt ook materiaal selecteren door te klikken op een van de rubrieken onderaan deze pagina.

Hebt u een bijdrage voor onze informatiebank? Stuur een mailtje naar beeldbank@oud-castricum.nl.

Aantal gevonden publicaties : 2   (uit: 879)


Uitgebreid zoeken

Klik op publicatie voor vergroting en meer informatie

1. Database nr.: 00407  
ZWEEFVLIEGER ZWAARGEWOND.
Zweefvliegen           (14 Juli 1987.)   
Op een zweefvliegveld in de duinen bij Castricum is gisteren in de duinen bij Castricum een zweefvliegtuig bij de start verongelukt. De inzittenden van het toestel is ernstig gewond overgebracht naar het Rode Kruisziekenhuis in Beverwijk
 

2. Database nr.: 00691  
Zweefvlieger omgekomen
Zweefvliegen           (1986)   
Castricum - Een 59 jarige man uit Heiloo, K.Blok is Zaterdag overleden nadat hij met een zweefvliegtuig was neergeweetort in de duinen bij Castricum.
De heer Blok maakte als leerling een oefenvlucht en zat voorin toen het toestel van een hoogte van honderd meter met de neus op de grond dook.
Zijn insstructeur werd licht gewond.De oorzaak van het ongeluk nog onbekend

 

 

Uitgebreid zoeken

Laatste wijziging binnen getoonde publicaties: 24 januari 2019